0

چگونه میتونم شاگرد اول بشم؟

من چطور میتونم شاگرد اول بشم

برچسب ها:
اشتراک گذاری:
0
صبا خشکباری آذر

صبا خشکباری آذر

درود و احترام امیدوارم عالی باشید 

راجب سوالتون برای موفقیت در درس باید بگم

دانش آموزان موفق در کلاس  هم برنامه ریزی منظم و هم مدیریت زمان دارن. و قبل از برگزاری کلاس با آمادگی قبلی در کلاس میان و توی مشارکت های گروهی شرکت می کنن. دانش آموزان موفق و شاگرد اول چه در کلاس و چه در خونه نکات مهم درسی، و مشکلات خودشون یادداشت می کنن تا  جلسه بعد با آمادگی کامل باشن و اینکه

 در کلاس درس به موقع حاضر بشید

و کمتر غیبت کنید

سعی کن ردیف اول بشینی

تا بیشتر تمرکز داشته باشی.

0
سمانه مافی

سمانه مافی

برای اینکه دانش آموزان برنامه ای 100% درست، حساب شده و قابل اجرا داشته باشند و فقط یک برنامه روی کاغذ نباشد، دانش آموزان باید ابتدا برنامه روزانه خود را بررسی کنند و زمانی را که در مدرسه، محل کار، بیرون با دوستان و خانواده می گذرانند مشخص کنند. در نهایت می توانند زمانی را که برنامه خاصی برای مطالعه ندارند، کنار بگذارند.

اول، آنها باید موضوعات را اولویت بندی کنند و بر اساس آن شروع به خواندن کنند. البته لازم نیست دانش آموزان سرگرمی خود را به طور کامل کنار بگذارند، فقط یک برنامه ریزی کوچک داشته باشند.

اولین قدم برای دانش آموزان ایجاد یک طرح درس است. اول، آنها باید مطالبی را که باید خوانده شوند فهرست کنند. اگر امتحانات مهمی در پیش دارند، باید آنها را در صدر فهرست قرار دهند زیرا زمان بیشتری برای آنها مهم است. در مرحله بعد باید درس های خوانده شده را روی کاغذ بنویسند و مشخصات خود را بنویسند. حتماً فهرستی از کتاب‌ها، جزوه‌ها و تمام عناوین فصل‌ها را به همراه داشته باشید. برای امتحانات آینده باید زمان جداگانه در نظر گرفته شود.

داشتن برنامه ریزی تحصیلی فواید خوبی برای دانش آموزان خواهد داشت، زیرا با تکرار آن درس ها مرور شده و یادگیری آن برای دانش آموزان مفید خواهد بود. بهتر است در روزهای تعطیل زمان بیشتری را به مطالعه اختصاص دهید.

دانش آموزان باید با توجه به توانایی ها و زمانی که برای مطالعه در اختیار دارند برنامه ریزی خاص خود را داشته باشند. مشاور نمی تواند یک برنامه دقیق برای دانش آموزان ایجاد کند. زیرا هر دانش آموزی توانایی خاص خود را دارد که می تواند بر اساس آن برنامه ریزی کند.

0
صبا تقی زاده

صبا تقی زاده

مسائلی متنوعی در شاگرد ممتاز شدن مطرحه که سایر دوستان به درستی به‌مواردی مثل برنامه‌ریزی درست و صحیح اشاره کردند؛ اما من می‌خوام به این مورد بپردازم که اگر هنوز هم شاگرد ممتاز بودن براساس این سنجیده می‌شه که شما در همه‌ی درس‌ها بهترین نمره رو کسب کنید، ایا این رویه درسته اصلا؟ چقدر یک دانش‌اموز توان این رو داره که در همه‌ی درس‌ها مخصوصا ریاضی بهتری باشه؟ اصلا چند درصد دانش‌اموزا این توان رو دارند و زیر بار انجامش له نمیشن؟

این سوالات رو از خودتون بپرسید. شاگرد اول شدن رو برای خودتون تعریف کنید و سعی کنید به این سوالا راجع به خودتون پاسخ بدید.

برنامه منظم و صحیح بریزید بهش عمل کنید، گاهیم هم اگه بهش نرسیدید میتونید کاملا به خودتون به عنوان یه انسان حق بدید و در صدد جبرانش بربیاید. تلاش کنید که خودتون رو با این نظام آموزشی وفق بدید ولی متوجه باشید که در طی تمام این مسیرها از مسیر سلامت روان خارج نشید و در دام رقابتی که شما رو از درون بپوسونه نیوفتید.

برای ثبت پاسخ باید وارد وبسایت شوید