0

چرا جوش هورمونی میزنم ؟

چگونه جوش های درد ناک را از بین ببرم ؟


برچسب ها:
اشتراک گذاری:
1
سمانه مافی

سمانه مافی

آکنه هورمونی نوعی آکنه است که در اثر نوسانات یا عدم تعادل هورمونی ایجاد می شود. اگرچه آکنه هورمونی در دوران بلوغ به دلیل تغییرات هورمونی شایع تر است، آکنه هورمونی می تواند در بزرگسالی نیز باقی بماند.

زنان به ویژه تحت تأثیر تغییرات هورمونی متعدد مانند قاعدگی و یائسگی در طول زندگی خود هستند. آکنه هورمونی معمولا در قسمت پایین صورت، از جمله پایین گونه ها و خط فک دیده می شود. با این حال، می تواند در سایر قسمت های بدن مانند پشت یا قفسه سینه ایجاد شود.

درمان آکنه هورمونی خفیف:

اگر یک مورد خفیف آکنه هورمونی دارید، درمان های موضعی بدون نسخه می توانند موثر باشند. رتینوئیدها، اسیدهای طبیعی و بنزوئیل پراکسید ممکن است به تسکین علائم و به حداقل رساندن ظاهر اسکار آکنه کمک کنند. اینها را می توان بدون پیشخوان خریداری کرد.

در برخی موارد، آکنه خفیف نیز با استفاده از داروهای طبیعی قابل درمان است. چای سبز و روغن درخت چای دارای خواص ضد التهابی هستند، اگرچه شواهد کافی برای حمایت از اثربخشی آنها در برابر آکنه هورمونی وجود ندارد.

درمان آکنه های متوسط و شدید دردناک:

اگر دچار ضایعات و گره های کیستیک شدید و دردناک ، به این معنی است که آکنه هورمونی شما شدیدتر است و داروهای موضعی برای رسیدن به عمق پوست کافی نیستند. در چنین مواردی، داروهای خوراکی و درمان های تخصصی ممکن است برای رفع علت و علائم زمینه ای تجویز شود:

آنتی بیوتیک های خوراکی

داروهای ضد بارداری خوراکی

هورمون درمانی

لیزر درمانی و نور آبی

لایه برداری شیمیایی

در موارد زیر با متخصص پوست خود مشورت کنید:

محصولاتی که امتحان کرده اید کار نکرده اند.

ضایعات آکنه شدید (کیست ها و ندول های دردناک، یا تعداد زیادی پاپول و پوسچول روی صورت، قفسه سینه و پشت خود) دارید.

خطر ایجاد جای زخم زیاد است  مثلا شما کیست های بزرگ دارید و یا ممکن است اسکار آکنه ناشی از ضایعات قدیمی داشته باشید.

شما از جوش ها رنج می بردید ، این می تواند نشانه یک بیماری زمینه ای یا عدم تعادل هورمونی باشد.

برای ثبت پاسخ باید وارد وبسایت شوید