0

درمان افزایش پلاکت چیست

درمان افزایش پلاکت چیست

برچسب ها:
اشتراک گذاری:
0
سمانه مافی

سمانه مافی

اگر فردی با تعداد پلاکت بالا سالم باشد و در معرض خطر بالایی نباشد، می توان با استفاده از داروهایی مانند آسپرین که باعث رقیق شدن خون و کاهش احتمال تشکیل لخته می شود، وضعیت بیمار را کنترل کرد.

برخی از داروهایی که تولید پلاکت را کاهش می دهند یا خطر تشکیل لخته را کاهش می دهند در این دسته قرار می گیرند که از مهم ترین آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

آناگرلید: برای بیمارانی که در معرض خطر بالای لخته شدن خون هستند، آناگرلاید برای کاهش تعداد پلاکت ها در خون تجویز می شود. عوارض جانبی این دارو شامل تپش قلب، نارسایی قلبی، کم خونی و اسکار مغز استخوان است.

هیدروکسی اوره (هیدروکسی اوره): این دارو با کاهش پلاکت ها، تعداد بالای پلاکت ها را درمان می کند. عوارض جانبی هیدروکسی اوره شامل مواردی مانند زخم های پوستی، کاهش تولید سلول های خونی، تب و مشکلات گوارشی است.

اینترفرون آلفا (اینترفرون-a) / اینترفرون پگیله (اینترفرون پگیله): اگرچه حدود یک پنجم افرادی که به دنبال درمان فوری برای پلاکت خون بالا هستند نمی توانند از این دارو برای درمان خود استفاده کنند، اما می توان آن را یکی از رایج ترین روش های درمانی در نظر گرفت. . این دارو با کاهش تعداد پلاکت ها به تسکین علائم ترومبوسیتوز کمک می کند.

اما اگر به دنبال سریع ترین راه برای درمان تعداد پلاکت بالا هستید، فریز کردن پلاکت پاسخ شما است. در این فرآیند درمانی، پلاکت‌ها مستقیماً با استفاده از دستگاه انجماد پلاسما از خون بیمار جدا می‌شوند و سپس قسمت مایع خون یا پلاسما به بدن فرد بازگردانده می‌شود.

البته این روش فقط برای افراد در معرض خطر لخته شدن خون توصیه می شود و اگر در مراحل اولیه این بیماری هستید، بهتر است ابتدا روش های دیگر درمان خود را امتحان کنید.


برای ثبت پاسخ باید وارد وبسایت شوید